Alternativ energi

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til alternativ energi. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning, og vi kommer gerne ud til dig. Kontakt os ligeledes for professionel levering, montering og serviceaftale.


Nedenfor kan du læse om forskellige typer alternativ energi.


Solvarme

Gjøl VVS sætter solfangere op, så det passer til huset.

 

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

 

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

 

Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.


Varmepumper

Gjøl VVS kan give dig gode råd, hvis du overvejer at få etableret jordvarme.

 

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte, og udtrække af jorden hele året ved hjælp af f.eks. et varmtvandsanlæg.

 

Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi.

 

Ud over at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening. Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas.


Træpillefyr

Med et træpillefyr sikrer du dig en effektiv og miljørigtig forbrænding. Ud over at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning.

 

Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr, og de kræver ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, og træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO² neutralt.

FORSIDE     //     PROFIL     //     YDELSER    //     PRODUKTER     //     KONTAKT

Kontakt os

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder for en alternativ energiløsning.


Vi fører solvarmeanlæg fra Sonnenkraft og Viessmann, varmepumper fra Bosch og Vølund samt træpillefyr fra Baxi. Vi sørger for professionel levering, montering og serviceaftale.

Certificeret installatør 
for varmepumperhttp://www.bosch-climate.dk/produktside/varmepumper/

Industrivej 31    l    DK-9440 Aabybro    l    Telefon: +45 9824 1089    l    info@gjol-vvs.dk