Olieanlæg

Alle nye oliekedler skal overholde krav i bygningsreglementet, og ved at vælge den rigtige kan du opnå store besparelser med en ny energieffektiv oliekedel.

 

I Danmark findes der mange ældre oliekedler, som er mere end 15 år gamle, og disse er langt mindre effektive end de nye kedler, der er på markedet i dag. Ud over en økonomisk besparelse, får du også en mere driftsikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen, og de nye kedler fylder som regel også langt mindre i fyrrummet.

 

Overvejer du at få skiftet dit fyr, så få gode råd fra Gjøl VVS og få valgt den model, der er mest effektiv til dit behov.


Gasanlæg

Gjøl VVS har god erfaring i arbejde med gaskedler og naturgasanlæg.

 

Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at købe nyt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, hvad der kan betale sig.

 

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg.


Kontakt os, og hør mere om dine muligheder for et olie- eller gasanlæg.


Vi fører olieanlæg fra Viessmann samt gasanlæg fra Bosch og Baxi.

Vi sørger for professionel levering, montering og serviceaftale med dit anlæg.


Naturgasservice

Gjøl VVS er med i Gasmester samarbejdet. Meningen med dette samarbejde er, at sikre kunderne gennemskuelige priser og installationer, der er godt håndværk. Alle Gasmestre er tilmeldt ankenævn og garantiordning.

 

FORSIDE     //     PROFIL     //     YDELSER    //     PRODUKTER     //     KONTAKT

Industrivej 31    l    DK-9440 Aabybro    l    Telefon: +45 9824 1089    l    info@gjol-vvs.dkDet kan du forvente af en Gasmester:

  1. Gasmesteren er vvs-installatør med ekstra (stor) erfaring i installation af naturgas

  2. Gasmesteren har gennemgået en supplerende uddannelse og videreuddannes jævnligt


  1. Gasmesteren kan give dig en uvildig beregning af, hvor meget din varmeøkonomi bliver bedre ved et skift af varmeanlæg


  1. Gasmesteren kan fortælle dig om mulighederne for en fordelagtig finansiering, og kan hjælpe med udfyldelsen af

  2. de nødvendige papirer


  1. Med Gasmesteren er du sikret reel og

  2. kompetent rådgivning af en virkelig ekspert

Certificeret installatør 
for gaskedlerhttp://www.bosch-climate.dk/produktside/gasfyr/