Vi udfører mange forskellige opgaver og nedenstående beskrivelser giver indblik i de arbejdsområder, vi bevæger os indenfor. Vi har naturligvis alle nødvendige autorisationer.

FORSIDE     //     PROFIL     //     YDELSER    //     PRODUKTER     //     KONTAKT

Industrivej 31    l    DK-9440 Aabybro    l    Telefon: +45 9824 1089    l    info@gjol-vvs.dk

VVS-installationer

Vi udfører alt i VVS-arbejde, hvad enten der er tale om store renoverings- og nybyggerier, eller det gælder udskiftning af vandhaner, radiatorer, varmvandsbeholdere osv.


Vi har døgnservice, i tilfælde af vandskade eller anden uopsættelig skade som kræver akut hjælp.Blikkenslager

Blikkenslagerarbejde kræver stor præcision og flair for detaljen. Blikkenslagerarbejde omfatter bl.a. konstruktion og opsætning af tagrender og nedløbsrør.


Smukke tagrender og nedløbsrør sætter prikken over i’et på en flot bygning, og skaber en elegant facade. Vi udfører ligeledes opgaver inden for tag- og facadebeklædning i zink, samme opgaver udføres også i kobber.Solvarme

Solvarme er en miljøvenlig energi kilde, og der er penge at spare på varmeregningen.


Installation af solvarmeanlæg tog for alvor fat i 90’erne, og vi har indenfor de sidste år foretaget ca. 100 installationer.

Oliefyrsservice

Vi yder service på oliefyr, og har netop i drift taget et nyt EDB-system, som gør, at du ikke længere selv behøver holde styr på hvornår det er tid til et nyt eftersyn.


Du kan få registreret dit oliefyr i vores system, så meddeler vi, når tiden er inde og foretager serviceeftersynet når det passer dig.Gasservice

Vi yder service på gasfyr, og heller ikke her behøver du selv holde øje

med hvornår det er tid til et nyt eftersyn. Få registreret dit gasfyr i vores system, så klarer vi både planlægning og eftersyn for dig.Kloakarbejde

Vi udfører alt i kloakarbejde, både indendørs og udendørs.


Smedearbejde

Vi udfører diverse smedeopgaver, f.eks. gelændere, låger og trapper m.v.